Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă cu bombă într-un tren de călători. Suspectul a amenințat că detonează explozibilul când ajunge trenul în București

ro

19 Apr, 2018 11:45 2193 Marime text
Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., cercetează un bărbat, care a alarmat autoritățile că ar avea un bagaj cu „explozibil” asupra sa, sesizare care nu s-a confirmat.
 
Potrivit unui comunicat al IPJ Prahova, la data de 18.04.2018, în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Poliției Transporturi Feroviare Prahova au fost sesizați despre faptul că un bărbat, care se află într-un tren care  se deplasează spre București, ar avea un bagaj cu „explozibil” asupra sa, pe care o să îl detoneze în Bucureşti.
 
O echipă operativă din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova a depistat bănuitul,  în trenul IR 1746 Baia Mare – Bucureşti.
 
În urma verificărilor efectuate, a rezultat că aspectele sesizate nu se confirmă.
 

”Bărbatul a fost condus la sediul DIICOT ST Ploieşti, unde a fost audiat, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârşira infracţiunii de ,,alarmarea, prin orice mijloace și fără un motiv întemeiat, a unei persoane fizice sau juridice ori a unei colectivități, a organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol, a organelor cu atribuții în domeniul securității naționale sau de menținere a ordinii publice, cu privire la folosirea de arme de foc, arme nucleare, chimice, biologice, radiologice ori la răspândirea sau folosirea de produse, substanțe, microorganisme, toxine ori materiale, de orice fel, de natură să pună în pericol viața, integritatea corporală sau sănătatea oamenilor ori a animalelor sau mediul înconjurător ori să cauzeze consecințe deosebit de grave” - au mai transmis reprezentanții IPJ Prahova.


Polițiștii din cadrul B.C.C.O.Ploiești efectuează în cauză actele dispuse prin ordonanţele de delegare emise de către procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T.-Serviciul Teritorial Ploiești.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii