Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri europarlamentare Candidatul independent, George Simion - „Este începutul sfârșitului actualelor partide politice”

ro

26 May, 2019 21:58 4302 Marime text
Candidatul independent George Simion este cotat de exit poll-uri că ar fi obținut peste 3 procente, cât ar fi trebuit pentru a intra în Parlamentul European. Totuși, modestia și moderația îl fac să aștepte numărătoarea finală a voturilor. Acesta a declarat pentru ZIUA de Constanța că rezultatul acesta reprezintă finalul partidelor politice.

”Este începutul sfârșitului actualelor partide politice. Dacă o mână de idealiști au reușit să primească 200.000 de voturi fără bani, pârghii și televiziuni, înseamnă că nu mai au mult pe scena publică. Lumea s-a săturat de ei. Așteptăm acum numărătoarea voturilor. Indiferent de orice rezultat este la final, lupta noastră continuă”, a spus George Simion.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Munteanu Ioan 27 May, 2019 09:27 Domnule George Simion, am auzit de dvs prima dată la Florin Călinescu, m-am documentat si v-am votat! Sunt sătul de partide. Sper să nu încercați să vă recuperați cât mai repede banii cheltuiți pe campanie si care au provenit din vânzarea ap. așa cum am citit in prea online. Succes!!!!
  • Ionescu Iulian 27 May, 2019 07:10 3 voturi de la Târgovişte! Eu, baiatul meu si soacra-mea! Succes!
  • CORNELIa 27 May, 2019 00:29 Buna George !Te felicit si te sustin in continuaré de aici din Madrid!