Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE ALDE Constanța, despre problemele politice și sociale actuale

ro

01 Nov, 2018 12:20 1591 Marime text
Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) filiala Constanța organizează în aceste momente o conferință de presă.

La conferinţă participă Gabriel Daraban- Președinte al Organizaţiei Municipale Filiala ALDE Constanța, Leonard Tănase- Consilier Local ALDE Mangalia, Costela Gana- Președinte TLDE (organizația de tineret) Constanța, precum și alți lideri și membri ALDE Constanța.

Costela Gana, președinte TLDE Constanța, prezinta proiectele organizației de tineret. Astfel, pe data de 12 noiembrie tinerii din partid vor dona sânge.

"Am convingerea că noi putem transforma oraşul în bine. Fac un apel către tinerii municipiului să nu stea pasivi și să se alăture proiectelor pe care le vom demara", a transmis Costela Gana.


În ceea ce privește donația de sânge, 100 de tineri ALDE au răspuns afirmativ apelului.

UPDATE 1: "Incercăm atragerea tinerilor către politică, deoarece clasa politică îmbătrânește. Tinerii trebuie să înțeleagă că nu e rău să faci politică. Tinerii care simt o repulsie privind politica trebuie să se implice", a transmis Leonard Tănase, consilier local ALDE Mangalia.

Tot el spune că își dorește o relație transparentă cu mass-media, în condițiile în care va ocupa locul lui Daniel Learciu, fost consilier județean.

UPDATE 2  Referitor la Regulamentul privind redicarea mașinilor parcate neregulamentar, Gabriel Daraban, președintele Organizației Municipale a ALDE a declarat că nu are încredere în logistica Primăriei Constanța. „Nu mi se pare o soluție, atâta timp cât nu oferi nimic în schimb. Cât nu avem parcări in Constanța. Consider o vânătoare a mașinilor parcate neregulamentar. Disconfortul e mare, să mergi să cauți mașina, vor fi multe neajunsuri. N-am încredere în logistica Primăriei. E normal ca Primăria să atragă fonduri, nu neapărat din parcări. Decizia e hazardată. Consider ca amenda e suficientă", a precizat acesta.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii