Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alcoolul provoacă accidente Cinci victime în urma unui impact dintre două autoturisme pe bulevardul Mamaia

ro

24 Jan, 2015 08:41 1734 Marime text
 
În noaptea care a trecut, în jurul orelor 00.40,un bărbat de 30 ani din sat Tătaru, județul Constanţa a condus un autoturism pe strada Muncel, dinspre strada Unirii către bulevardul Mamaia şi ajungând la intersecţie cu acesta, pătrunde cu intenţia de a efectua viraj la stânga, nu acordă prioritate de trecere şi intră în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 34 ani din municipiul Constanţa pe bulevardul Mamaia, dinspre strada I. Raţiu către strada Soveja, acesta din urmă fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto, a unui bărbat de 34 ani din sat Beilic, județul Buzău, a unui bărbat de 47 ani din municipiul Constanţa şi unui bărbat de 31 ani din municipiul Buzău, pasageri în cel de al doilea autoturism.

În urma acestui accident rutier, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pe numele șoferului care nu a acordat prioritate în intersecție. Cercetat penal este și conducătorul auto care a condus sub influența alcoolului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii