Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alcool contrafăcut, droguri, afecţiuni ascunse Ce a provocat moartea lui Marian Mezdrea?

ro

29 Jul, 2014 09:15 3990 Marime text
Medicii iau în calcul varianta ca Marian Mezdrea, tânărul în vârstă de 23 de ani mort într-un club din Mamaian ar putea fi victima alcoolui contrafăcut, care conţine metanol, o substanţă extrem de periculoasă. Nu exclud, însă, nici ca băiatul să fi consumat alcool în combinaţie cu energizante sau chiar droguri, scrie rtv.net. Până când legiştii vor primi rezultatele testelor toxicologice, trupul neînsufleţit al tânărului a fost adus acasă şi depus la o capelă din Capitală.

Cei care au venit să-şi ia rămas bun şi-au lipit pe maşini o poză cu Marian însoţită de mesajul "O să rămâi tot timpul în sufletul nostru". Familia nu i-a lăsat pe jurnalişti să se apropie de biserică. Oamenii au fost la un pas să facă scandal după ce în presă s-a vehiculat că Marian ar fi consumat droguri în noaptea în care a murit. În plus, prietenii lui au făcut dezvăluiri şocante din noaptea tragedie: în timp ce tânărul era în agonie, bodyguarzii clubului l-au aruncat în piscină să se răcorească, conform rtv.net.
 
"În momentul în care el a leşinat, noi eram în club şi stăteam pe lângă piscină pentru că era foarte cald. Bodyguarzii l-au udat, l-au luat şi l-au pus în piscina aia şi au pus gheaţă pe el. A stat vreo zece minute întins pe jos şi lumea care era la dus mai departe pe plajă", a povestit pentru wowbiz.ro una dintre prietenele tânărului.
 
Rezultatul examenului toxicologic va veni peste o săptămână. "Nu exludem nicio cauză de moarte de la o astfel de afecţiune, care poate să se recompenseze în condiţii de epuizare, consum de alcool şi energizante, până la intoxicaţie acută, inclusiv cu substante psihoactive", a declarat Mihai Onicu, director IML Constanta.
 
Tânărul va fi înmormântat astăzi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii