Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Albanezii prinși la graniță de polițiștii de frontieră constănțeni, arestaţi

ro

25 Feb, 2015 08:55 1418 Marime text
Cei doi cetăţeni albanezi acuzaţi de trafic de migranţi au fost retinuţi de politiştii de frontieră de la SPF Negru Vodă într-un autoturism.

Aceştia au fost arestaţi aseară pentru 29 de zile şi depuşi în arestul IPJ Constanţa.

Reamintim că poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în apropierea frontierei cu Bulgaria doi cetăţeni albanezi care intenţionau să treacă ilegal frontiera cu scopul de a ajunge într-o ţară din spaţiul Schengen. Bărbaţii în cauză au beneficiat de ajutorul a doi conaţionali, reţinuţi de poliţiştii de frontieră români pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi.

Potrivit poliţiştilor de frontieră ai Gărzii de Coastă, totul s-a petrecut pe data de 22 februarie, în jurul orei 22.00, când oamenii legii de la Negru Vodă au observat, prin sistemul electronic de supraveghere a frontierei de stat, două persoane care se deplasau pe jos dinspre Bulgaria.

Un echipaj al Gărzii de Coastă s-a deplasat la fața locului, i-a preluat pe cei doi suspecți și i-a transportat la sediul Poliției de Frontieră Negru Vodă.

În urma cercetărilor, oamenii legii au descoperit că cei doi bărbați, cu vârste de 26, respectiv 35 de ani, erau cetățeni albanezi și intenționau să intre ilegal în România.

Din cercetări a mai rezultat faptul că cei doi bărbaţi au beneficiat de ajutorul a doi conaţionali, care i-au transportat cu un autoturism până în apropierea frontierei bulgaro-române, de unde le-au indicat zona prin care să treacă ilegal frontiera în România.

Citeşte Albanezi prinși la graniță de polițiștii de frontieră constănțeni
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii