Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alături de Casa de Vinuri Cotnari La Constanța a fost lansat numărul 74 a revistei Vinul.Ro (galerie foto)

ro

28 Jun, 2014 22:28 3644 Marime text
Terasa hotelului Iaki din Mamaia a găzduit, ieri seara, un eveniment inedit, în care lectura celui de-al 74-lea număr al revistei Vinul.ro, proaspăt lansat, a fost mai plăcută alături de un pahar de vin bun.

Turneul de lansări derulat sub sloganul „Intră şi tu în lumea Vinul.ro“, care a debutat la începutul anului 2014, s-a oprit pentru a doua oară în oraşul de la malul mării. Pentru că organizatorii au lansat, în luna aprile, la Constanţa numărul 72 al revistei Vinul.ro, iată că experiența a fost repetată și vineri seara, când a fost lansat și numărul 74.

„Prin astfel de evenimente dorim să popularizăm cultura vinului, să aducem vinul mai aproape de consumatori. Mai ales că noi românii avem tradiții de secole legate de această licoare”, a spus în debutul serii Cezar Ioan, editorul revistei Vinul.ro.

Invitații la acest eveniment au răsfoit numărul 74 al publicaţiei, alături de un pahar de vin oferit de Casa Cotnari. De la evenimentul dedicat lui Bachus nu au lipsit discuţiile amicale, înteținute de somelierul Casei Cotnari Ștefan Timofti. De altfel, Ștefan Timofti a fost cel care a prezentat și vinurile care aparțin diviziei premium a marelui producător din nordul Moldovei.

Vinul.ro reprezintă cea mai mare comunitate online a iubitorilor acestei licori, dar şi o revistă de educaţie despre vinuri şi lifestyle, cu distribuţie naţională. Pentru a iniţia legături cu iubitorii de vin din toată ţara, echipa Vinul.ro, condusă de Cezar Ioan, editorul revistei, şi-a propus să ajungă în cât mai multe oraşe, marcând, până acum, pe harta României, alături de Constanţa, oraşele Braşov, Cluj, Iaşi şi Oradea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii