Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aksel, cățelul-erou care a salvat copii cu autism, are nevoie de ajutor

ro

07 Mar, 2016 23:51 1626 Marime text
 
Aksel, căţelul care a adus zeci de copii cu autism la lumină, este bolnav! El a fost adus la Bucureşti, unde primeşte tratament medical. Între timp, oamenii s-au mobilizat pe reţelele de socializare pentru a-l ajuta pe Aksel.

Numeroase mesaje de susţinere pentru căţelul Aksel, mesaje emoționante, au fost postate pe pagina de Facebook a Alexandrei Stăncescu, proprietara câinelui. Astăzi, a mai postat un mesaj: „Aksel a primit lista de medicamente pentru două, DOUĂ luni de zile și asta este cea mai bună veste de până acum. Vom mai sta la Hemodialivet, dar... am trecut de perioada critică. Nu vreau să mă îmbăt cu apă rece, însă este pentru prima dată după o săptămână de negociere cu soarta când întrevăd ziua în care vom reface fotografia pe care am atașat-o aici (n.r. poza care însoţeşte articolul).”

„Fiecare leu contează, fiecare gând bun zboară spre ei", a scris un internaut. Cei care doresc să ajute au la dispoziţie contul RO73BTRLRONCRT0154074501, Banca Transilvania, deschis pe numele Nicula-Stăncescu Alexandra.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii