Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AIESEC Constanta deschide proiectul SMILE FUTURE

ro

15 Sep, 2011 01:30 1697 Marime text

Joi, 15 septembrie, ora 17:00 in Aula Magna a Universităţii

Ovidius se va desfaşura evenimentul de deschidere al proiectului Smile Future ,organizat de AIESEC Constanta. Acest proiect are ca viziune integrarea tinerilor din centrele de plasament constantene în societate.

Timp de 5 săptămâni, studenţii şi partenerii implicaţi în proiect îi vor ajuta pe copiii din centrele de plasament să îşi formeze o nouă viziune asupra vieţii prin inspirarea acestora să urmeze un liceu respectiv o facultate sau prin deprinderea experienţei necesare obţinerii unui loc de muncă. În acest sens 60 de participanţi din două centre de plasament vor învăţa cum să aibă o atitudine pro-activă faţă de societate prin cunoaşterea de sine şi prin raportarea la societate.

Voluntarii AIESEC, doi voluntari CENTRAS şi doi internaţionali din China şi Germania îi vor ajuta pe participanţi să dobândească mai multă cunoaştere legată de antreprenoriat şi limba engleză. Iniţiativa este susţinuta de D.G.A.S.P.C. Constanţa si Restaurantul Sabroso care au vazut ceva nou si unic in acest proiect. Pentru a atinge obiectivele propuse se vor urmări cinci module bazate pe educaţie non-formală şi terapie prin artă.: Acomodare, Societate, Eu şi Societate, Atitudine şi Micul Afacerist.

Prin acest proiect studenţii din organizaţia nonguvernamentală AIESEC îşi doresc să ofere suport altor tineri cu vârste cuprinse între 10 -14 ani şi 14-18 ani care nu se bucură de sprinijn familial şi financiar şi să le arate calea educaţiei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alina A. 20 Oct, 2011 08:59 Proiect desfasurat cu ajutorul Fundatiei PACT, prin Fondul Comunitar Pontus Euxin