Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agresorul tinerilor înjunghiaţi în Constanţa se dă drept victimă

ro

23 Feb, 2015 09:03 1159 Marime text
Răsturnare de situaţie în cazul adolescenţilor din Constanţa care s-au înjunghiat în plină stradă după o petrecere cu droguri şi alcool. Elevul care i-ar fi atacat cu un briceag pe doi tineri de 16 ani rupe tăcerea. El spune că în noaptea atacului nu a fost agresor, ci victimă, informează România TV.

Dorin, tânărul de 16 ani care şi-a înjunghiat doi prieteni face dezvăluiri cutremurătoare. Băiatul spune că după ce au consumat etnobotanice şi alcool la petrecere, a fost scos în stradă de doi colegi şi bătut crunt, potrivit România TV. Abia atunci ar fi reacţionat, dar nu cu pumnul, ci cu un briceag.

Băiatul spune că, după ce i-a înjunghiat pe cei doi tineri, a fugit acasă cu un taxi. Între timp, victimele lui au reuşit să sune după ajutor. Erau răniţi şi pierduseră mult sânge. Ca o ironie a sorţii, unul dintre ei a fost salvat chiar de mama atacatorului, relatează România TV.

Scandalul între liceeni a plecat de la o fată, cea care a şi organizat petrecerea. Agresorul, care spune că este de fapt victimă, va merge astăzi la audieri. El ar putea fi acuzat de tentativă de omor şi port ilegal de armă albă.


Citeşte şi Un adolescent şi-a înjunghiat doi prieteni în plină stradă.


Sursa: România TV
Sursa foto: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii