Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aglomeraţie infernală la metrou! Bucureştenii au aşteptat zeci de minute. Ce spune Metrorex

ro

06 Mar, 2018 11:09 1577 Marime text
Se circulă cu dificultate, marți dimineață, la metrou, după mai multe probleme în câteva stații. Metrorex a comunicat oficial că aglomerația ieșită din comun s-a produs în urma unei defecțiuni la stația Tineretului, scrie Digi 24.

Metrorex a oferit un punct de vedere în legătură cu circulația de coșmar: „Metrorex informează publicul că astăzi, 06.03.2018, la ora 08:10, în stația Tineretului, un tren de metrou a prezentat probleme tehnice la ușile de acces, acesta fiind retras din circulație pentru remedierea defecțiunilor. Călătorii au fost debarcați în stația Tineretului și preluați de celelalte trenuri. Aceștia au fost permanent informați despre situația creată prin sistemul de sonorizare din trenuri dar și din stații.”

Metrorex a revenit cu un nou comunicat, în care afirmă că a luat trei măsuri de fluidizare a traficului, pentru evitarea supraaglomerării de la orele de vârf. 

„Pentru ca circulația să se desfășoare în condiții depline de siguranță și confort: pe Magistralele 1, 2 si 3 au fost introduse în circulație trenuri suplimentare; s-a luat în considerare evitarea sosirii simultane a trenurilor în stațiile unde se înregistreaza  trafic mare de călători; a fost suplimentat personalul de conducere a trenurilor pentru micșorarea timpilor de întoarcere a metrourilor la capetele de magistrale.”

Sursă foto: Facebook/ Metrorex
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii