Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenţii economici din România pot oferi produse şi servicii pentru forţele NATO

ro

13 Mar, 2016 09:53 2240 Marime text
 
Agenția NATO de Sprijin și Achiziții vrea să ofere contracte firmelor din România, pentru livrarea de produse și servicii necesare Alianței Atlantice.
 
În acest context, directorul general Mike Lyden și directorul de achiziţii Patric Fesquet au venit la București, pentru a se întâlni cu reprezentanții Ministerul Apărării, ai Ministerului Economiei și ai firmelor românești. Potrivit romanialibera.ro, conferința comună a fost denumită „Industrial Day 2016”.  Printre domeniile acoperite de NSPA se află sprijinul operaţiilor şi al exerciţiilor militare, achiziţia de sisteme şi asigurarea mentenanţei acestora, gestionarea carburanţilor, transporturi şi depozitare strategică, servicii logistice şi gestionarea proiectelor.
 

„Problema este că nu toţi agenţii economici din România ştiu că pot oferi produse şi servicii pentru forţele NATO, de aceea am considerat că este necesară această întâlnire, unde se poate face un schimb de informaţii între persoane avizate, iar pe viitor, operatorii economici din România să-şi orienteze oportunităţile de afaceri şi către această entitate NATO", a explicat Neculai Banea, secretar de stat în Ministerul Economiei, conform sursei citate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii