Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenţii economici din Mamaia şi Sat Vacanţă, datori cu taxa de linişte

ro

23 Jul, 2012 19:58 1085 Marime text

Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa continuă campania de verificare a persoanelor juridice din Mamaia şi Sat Vacanţă în ceea ce priveşte declararea taxei privind creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice şi a taxei pentru irigaţii spaţii verzi.

De la începutul lunii, inspectorii SPIT au înştiinţat 209 contribuabili care datorează taxa privind creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice în staţiunea Mamaia şi Sat Vacanţă şi 71 de contribuabili care datorează taxa pentru irigaţii spaţii verzi.

Nu figurau în evidenţele fiscale

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că din cei 209 de contribuabili înştiinţaţi 180 erau declaraţi cu taxa privind creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice în staţiunea Mamaia şi Sat Vacanţă. Pentru restul de 29 de contribuabili nedeclaraţi în evidenţele fiscale, SPIT va lua măsurile necesare în vederea impunerii şi achitării taxei.

De asemenea, din totalul de 71 de contribuabili înştiinţaţi cu privire la obligaţia declarării şi achitării taxei pentru irigaţii spaţii verzi, 69 erau declaraţi în evidenţele fiscale, iar pentru restul de doi, SPIT va lua măsurile necesare în vederea impunerii şi achitării taxei.

Cine plăteşte birurile

Conform unei hotărâri de consiliu local, toţi contribuabilii persoane juridice şi persoane fizice autorizate care îşi au sediul, respectiv puncte de lucru în staţiunea Mamaia şi Sat Vacanţă datorează taxa pentru creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice. De asemenea, contribuabilii care deţin în proprietate sau folosinţă spaţii de cazare în staţiunea Mamaia datorează taxa pentru irigaţii spaţii verzi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii