Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenții economici din Eforie, verificați de polițiștii de la Serviciul de Ordine Publică. În vizor, comerțul ilicit

ro

03 Aug, 2018 12:03 938 Marime text

La data de 2 august, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică împreună cu cei ai Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat o acțiune pe raza staţiunii Eforie, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale care afectează climatul de ordine şi siguranţă publică.
 
Astfel, pe parcursul acțiunii, polițiștii constănțeni au verificat două societăți comerciale și au legitimat 18 persoane, ocazie cu care au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1100 de lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.
 
Pe timpul desfășurării acțiunii, polițiștii au ridicat în vederea confiscării bunuri, în valoare de 1600 de lei, precum și 195 de lei, bani proveniți din comerțul ilicit.
 
În jurul orei 12:00, polițiștii au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, pe plaja Belona, din stațiunea Eforie, în timp ce efectua acte de comerţ fără a îndeplini condiţiile legale.
 
Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei, iar bunurile oferite spre vânzare, constând în articole sport pentru copii, în valoare de 400 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii