Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agent de poliţie recompensat de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă

ro

21 Jan, 2015 15:41 1606 Marime text
În cadrul activităţii de evaluare anuală a activităţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa în anul 2014, agentul de poliţie Bogdan Tarmigan a fost recompensat pentru că a asigurat primele măsuri pentru stingerea unui incendiu izbucnit în data de 17 ianuarie 2015, la un imobil din localitatea Topraisar.



„Spiritul civic şi iniţiativa de care a dat dovadă tânărul poliţist, reprezintă o confirmare a implicării şi devotamentului pe care cadrele Poliţiei Române le manifestă în asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică la nivelul comunităţilor”, a apreciat domnul inspector general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel dr. Nicolae Cornea, într-o scrisoare de mulţumire adresată cu acest prilej domnului chestor general de poliţie dr. Petre Tobă. 



Astfel, în semn de recunoştinţă  pentru curajul, devotamentul şi operativitatea de care a dat dovadă pe timpul misiunii de localizare şi stingere a incendiului, prezent la activitate, prim adjunctul inspectorului general, domnul locotenent colonel Daniel Marian Dragne, i-a oferit agentului de poliţie o diplomă de onoare în numele Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii