Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Află premisele de dezvoltare strategică și internațională în privinţa Aeroportului Tuzla (video)

ro

19 Sep, 2014 08:08 4061 Marime text
Adrian Vasilache, directorul general al Aeroportului Tuzla şi asociat al SC Regional Air Services, proprietarului Aeroportului Tuzla, şi Cristina Mitchievici au susţinut ieri la Bucureşti o conferinţă de presă cu tema „Aeroportul Tuzla - premise de dezvoltare strategică și internațională”.

În cadrul evenimentului, Adrian Vasilache a menţionat: "Suntem principalul contribuabil la Consiliu Local Tuzla. Avem o colaborare foarte bună cu autorităţile locale şi participăm activ la tot felul de programe importante pentru comunitatea locală".

La rândul ei, Cristina Mitchievici i-a invitat pe jurnalişti să viziteze în luna octombrie Aeroportul Tuzla.

Mai multe despre Aeroport afla aici - VIDEO
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MiKY 16 Feb, 2015 15:11 Poate reprezenta o sansa imporatanta pentru Romania. Prin poziţia sa geografică, Aeroportul Tuzla asigură operarea în condiţii optime a aeronavelor angajate în operaţiunile aeriene deasupra Mării Negre Dacă va fi declarat aeroport internațional, statutul de aeroport internaţional va ajuta la intensificarea schimburilor comerciale cu Grecia şi Turcia! Succes
  • Silvius 16 Feb, 2015 15:06 Tuzla merita sa devina un aeroport intrnational! Cu infrastructură minimală şi o pistă de iarbă, la Tuzla se înregistrează acelaşi trafic, de circa 22.000 de pasageri pe an, ca pe aeroporturi care deţin deja toată infrastructura de care au nevoie pentru a fi profitabile. În afara misiunilor de transport pasageri, de pe aeroport se execută şi misiuni de evacuare medicală de urgenţă pentru companiile din largul Marii Negre, dar și pentru entități de stat.
  • Pips 30 Oct, 2014 21:34 Felicitari celor de la aeroportul Tuzla. Pentru cei care nu stiu asta deja, Tuzla este singurul aeroport din tara care nu a primit niciodata finantari nerambursabile sau ajutoare de stat si singurul care plateste impozit pe teren. Este cel mai dezavantajat aeroport din Romania. In ciuda acestui fapt, a fost premiat in anul 2009 de catre Airport Formum drept “cel mai dinamic aeroport din Romania” si ocupa locul 4 in ceea ce priveste numarul de miscari de aeronave si un loc fruntas in ceea ce priveste numarul de pasageri. Aeroportul Tuzla se numara printre putinele aeroportului care au obtinut certificarea calitatii prin standardele ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001[1] – inclusiv sub supravegherea externa a beneficiarilor – companii de importanta strategica pentru economia romaneasca. Tot inainte!