Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Află cine este constănțeanul care luptă pentru inima burlăciței Andreea Mantea

ro

06 Jun, 2014 22:28 4348 Marime text
Andreea Mantea, una dintre cele mai dorite burlăcițe, i-a cunoscut, ieri seară, în emisiunea de la Antena 1, pe cei 20 de concurenți, care s-au străduit să ajungă la inima ei. Doar 12 au mers mai departe.

Cristian Mitrea a fost concurentul favorit al Andreei. El a primit trandafirul înainte de ceremonie.

„Mi-a oferit câteva minute foarte simple, drăguţe şi haioase”, a afirmat Burlăcița.

Cei 12 concurenți vor porni în aventura vieții lor, care începe în SUA.

„Este foarte greu. Nu ai cum să te decizi. Dacă îl voi trimite acasă pe cel cu care voi putea avea o relaţie superbă? Nu ştiu cum să aleg. Mi-e frică să nu greşesc”, a mărturisit Andreea înainte de marea alegere.

Gabriel Aur, Cătălin Cnej, Sorin Dumitraș, Marius Gogoașe, Alexandru Grigoraș, Tiberiu Ioniță, Valentin Nădrag, Georgel Păiuș, Alin Gabriel Pop, Silviu Rotariu și Radu Rus au primit pașaportul de la Burlăcița!

Printre concurenți se află și un constănțean. Este vorba de Valentin Nădrag, în vârstă de 38 de ani. Potrivit jurnalul.ro, Valentin a locuit în Spania unde a lucrat ca model pentru diferite agenţii, iar de trei ani s-a întors în România pentru o viaţă mai liniştită. În prezent, lucrează ca antrenor personal de fitness şi culturism. A fost căsătorit o singură dată, iar căsnicia a durat numai un an şi jumătate. Adoră femeile care ştiu să danseze, pentru că asta spune multe despre senzualitatea lor. Este categoric atunci când vine vorba de o parteneră materialistă şi preferă să stea singur decât alături de o femeie pentru care contează doar banii.

Valentin s-a născut în data de 11 aprilie 1975, în Constanța și a studiat la Liceul „Lazar Edeleanu” din Năvodari.  Când vine vorba de pasiuni, Valentin declară că îi place sportul și muzica.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii