Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Află câte persoane participă la protestul inițiat în cadrul „Caravanei Constanței – ne vrem orașul înapoi!”

ro

03 Jul, 2014 15:03 2372 Marime text
Potrivit reprezentanților Asociației Constanța Ia Atitudine (ACIA) aproximativ o sută de persoane vor participa în cadrul „Caravanei Constanței – ne vrem orașul înapoi!”.

Amintim că mitingul de protest va avea loc sâmbătă, 5 iulie, toți constănțenii fiind invitați la Caravană, eveniment organizat de Asociația Constanța Ia Atitudine.

Caravana va pleca din dreptul Primăriei Constanța, la ora 12.00, și se va deplasa pe traseul bulevardul Tomis, strada Traian, bulevardul Mamaia, strada Mircea cel Bătrân, bulevardul Tomis, bulevardul Lăpușneanu, iar punctul de sosire va fi în zona Parcului Tăbăcărie.

Cele o sută de persoane vor să atragă atenția asupra problemelor pe care le are municipiul Constanța, dar, cel mai important, vor să ajute la rezolvarea acestora, se arată într-un mesaj postat de ACIA pe contul personal de Facebook.

„Trăim într-un oraș ale cărui probleme au fost uitate de administrația locală. Vrem spații verzi, piste pentru bicicliști, vrem ca elevilor să le fie respectate drepturile. Numai împreună, în stradă, putem atrage atenția primarului Radu Mazăre asupra acestor probleme și numai așa le putem rezolva. Vă aștepăm pe toți cei care aveți nemulțumiri și soluții pentru orașul nostru și vă asigurăm de mai multe surprize pe parcursul caravanei”, a scris în urmă cu două ore, pe pagina de Facebook, Andrei Popescu, președintele ACIA.

În timp ce în Constanța vor fi proteste, în Mamaia, va debuta carnavalul. Atât protestul, cât și evenimentul din Mamaia au loc de ziua edilului Radu Mazăre. De menționat că protestul ACIA a primit aviz favorabil din partea Primăriei conduse de Radu Mazăre.

Sursă foto: ACIA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii