Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceristul Marian Tîrlungeanu, trimis în judecată de DNA Constanţa

ro

05 Mar, 2015 12:03 1716 Marime text

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului Marian Tîrlungeanu, administrator al unei societăți comerciale, la data săvârșirii faptei, în sarcina căruia s-a reținut săvârșirea infracțiunii de șantaj.

În rechizitoriul întocmit procurorii au reținut următoarea stare de fapt:

În perioada aprilie – iulie 2014, inculpatul Tîrlungeanu Marian, în mai multe rânduri, pe fondul unor relații comerciale tensionate, a constrâns, prin amenințare, pe administratorul unei alte firme să-i dea suma de 83.856,34 lei, reprezentând o datorie mai veche, cu scopul de a dobândi în mod injust acest folos patrimonial.

În acest context, inculpatul a transmis persoanei vătămate mai multe mesaje de amenințare dar și unele cu un conținut jignitor prin care îi cerea datoria, scopul acestor amenințări, care vizau viața și integritatea corporală a persoanei vătămate și a copiilor săi, fiind acela de a o determina să îi dea banii datorați.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Departamentului de Informații și Protecție Internă.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Constanța.

Citeşte şi DNA Constanţa l-a trimis în judecată pe omul de afaceri Marian Tîrlungeanu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii