Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Otopeni. Cursă, anulată din cauza unei defecțiuni la un avion. Zeci de persoane așteaptă să-și recupereze bagajele (video)

ro

19 Jul, 2018 19:41 2384 Marime text
Zeci de pasageri care așteptau să se îmbarce în această după-amiază într-o cursă a companiei Fly Dubai au fost întorși din drum din cauza unei defecțiuni la avionul cu care urmau să călătorească.

Pasagerii sunt revoltați deoarece nimeni nu le oferă nicio explicație. Mai mult, avionul a fost sigilat iar pasagerii nu își pot recupera bagajele.

”Cursa a fost anulată pe considerentul că avionul este defect. De la ora 16.30 stăm în picioare. Ni s-au promis că s-a mutat cursa pentru ora 00.00. Ne-am cerut bagajele înapoi însă nu se poate fiindcă au sigilat avionul. Efectiv suntem duși cu vorba. Au promis că trimit niște autocare să ne ducă la hotel. Sunt oameni care sunt de azi-dimineață și schimbă curse. Este o bătaie de joc al acestei companii! Nu suntem băgați în seamnă! Suntem mințiți! Ne-au făcut check-out dar nu ne-au dat bagajele!”, ne-a transmis un pasager aflat în Aeroportul Otopeni.


Aproximativ 90 de persoane sunt blocate pe Aeroportul Otopeni.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii