Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Internaţional Henri Coandă S-a montat un ghișeu suplimentar pentru reducerea aglomerației

ro

20 Aug, 2016 19:44 3354 Marime text
Compania Naţioanlă Aeroporturi Bucureşti (CNAB), care administrează cele două aeroporturi din zona Capitalei, a luat primele măsuri pentru a reduce aglomeraţia de la orele de vârf pe Aeroportul Otopeni, vizibilă în ultima perioadă, şi a montat un ghişeu suplimentar, ieri, cu două posturi pentru poliţiştii de frontieră, alte două ghişee, urmând să fie montate până la finalul acestei luni, a anunţat compania.
 
Aeroportul Internaţional Henri Coandă, sau Otopeni, este cel mai mare aeroport din România şi a înregistrat în prima jumătate a acestui an o creştere a traficului cu 16,5% faţă de aceeaşi perioadă din 2015, până la 4,91 milioane pasageri, iar la orele de vârf se înregistrează cozi importante pe fluxul de ieşire din ţară.
 
Cozile se înregistrează mai ales la controlul documentelor de către poliţia de frontieră. Compania care administrează Aeroportul Otopeni a decis măsuri păentru fluidizarea tranzitului.

„În colaborare cu instituţiile abilitate, conducerea CNAB a dispus reorganizarea şi repoziţionarea unor ghişee pentru controlul trecerii frontierei de stat, ceea ce a generat optimizarea nivelului de control pentru posturile actuale ale Poliţiei de Frontieră. Totodată, pentru a sprijini activitatea Poliţiei de Frontieră, echipele CNAB au montat un ghişeu suplimentar pentru controlul frontierei de stat, creându-se două noi posturi pentru controlul trecerii frontierei, care au devenit deja operaţionale în cursul zilei de astăzi. De asemenea, CNAB va monta, în cursul lunii august, alte două ghişee, care vor genera patru posturi noi de control”, a anunţat compania, într-un comunicat. 






Sursă: adevarul.ro
Sursă foto: bucuresti.tourneo.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii