Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:37 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adversarele echipelor româneşti în UCL şi UEL

ro

17 Jul, 2015 15:18 1671 Marime text
 
Echipa de fotbal Steaua București, campioana en titre a României, urmează să întâlnească în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor câștigătoarea duelului dintre Partizan Belgrad (Serbia) și FC Dila Gori (Georgia), conform tragerii la sorți care a avut loc vineri la Nyon.
 
Vicecampioana României, ASA Târgu Mureș, va avea ca adversară formația franceză AS Saint-Etienne în turul al treilea preliminar al competiției Europa League, potrivit tragerii la sorţi. Mureșenii urmează să dispute meciul tur pe teren propriu, în timp ce returul se va desfășura în Franța.
 
Astra Giurgiu, învingătoare cu 1-0 în deplasarea de la Inverness (Scoția), joi seara, în prima manșă a turului 2 preliminar al Europa League, va întâlni în cazul calificării în faza următoare câștigătoarea confruntării dintre West Ham United (Anglia) și Birkirkara FC (Malta). Englezii s-au impus cu 1-0 în meciul tur.
 
Cea de-a treia reprezentantă a României în această competiție, FC Botoșani, ar urma să joace, la rândul ei, cu învingătoarea duelului dintre FC Mladost Podgorica (Muntenegru) și FK Kukesi (Albania), dacă va reuși să treacă mai întâi de polonezii de la Legia Varșovia, pe terenul cărora s-a înclinat la limită (0-1), joi, în prima manșă a turului doi preliminar. Mladost Podgorica a câștigat cu 1-0 partida tur cu FK Kukesi.
 
Meciurile din turul al treilea preliminar al Europa League se vor disputa pe 30 iulie (turul) și 6 august (returul).
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii