Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adriean Videanu, audiat la DNA în dosarul Realitatea Media

ro

01 Nov, 2013 10:26 1064 Marime text
Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu s-a prezentat vineri la sediul DNA, pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul referitor la insolventa Realitatea Media, informeaza Agerpres.
"Am fost solicitat in calitate de martor sa dau anumite declaratii. Nu stiu despre ce este vorba. O sa aflu si eu. (...) Vreau sa va spun ca business-ul de media nu ma intereseaza si nu ma pricep, e un business la care nu ma pricep. Daca Realitatea isi face un sediu si are nevoie de marmura, atunci bineinteles ca...", a declarat Videanu la intrarea in sediul DNA, intrebat de jurnalisti daca a intentionat sa cumpere actiuni la Realitatea TV.
Pana in prezent, mai multe persoane au fost puse sub acuzare in acest dosar, printre care deputatul PSD Marius Manolache, sindicalistul Liviu Luca, Maricel Pacuraru, asociat al lui Cozmin Gusa, si Fabian Schwartzenberg, fratele lui Elan Schwartzenberg.
De asemenea, au fost puse sub acuzare trei companii, SC Realitatea Media SA, SC Strategies-Research-Investments SRL si Rovigo SPRL.
Sursa: HotNews
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii