Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adriean Videanu a demisionat din PDL după ce a primit mandat de arestare

ro

31 Jan, 2015 12:12 1500 Marime text
Co-preşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, astăzi, că Adriean Videanu, arestat preventiv, şi-a dat demisia de la şefia PDL Bucureşti şi din funcţia de co-preşedinte al filialei noului PNL Bucureşti şi că este suspendat de drept din calitatea de membru de partid.

Vasile Blaga a fost întrebat, înaintea şedinţei Consiliului Naţional al PNL care se reuneşte sâmbătă, la Palatul Parlamentului, care este statutul lui Adriean Videanu în PNL, din moment ce a fost arestat preventiv.

„Din păcate lucrurile sunt clare, domnia sa este suspendat din calitatea de membru de partid, dar a trimis azi dimineaţă la partid şi demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei noastre de Bucureşti şi co-preşedinte al PNL ( Organizaţia PNL Bucureşti, nr)”, a declarat Blaga.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, sâmbătă, arestarea preventivă a lui Adriean Videanu, Dorin şi Alin Cocoş, Alina Bica şi Florentin Mihăilescu. Decizia a fost luată în dosarul disjuns din cel despăgubirii ilegale pentru un teren supraevaluat şi nu este definitivă, putând fi contestată la instanţa supremă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii