Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adriana Strutinsky schimbă din nou obiectul de activitate al societății “Black Waye Center”

ro

07 Jul, 2015 14:21 2039 Marime text

În Monitorul Oficial 2628 din 29 mai, Adriana Strutinsky, asociat unic și administrator în societatea “Black Waye Center” SRL, anunță că a hotărât, în temeiul actelor constitutive și prevederilor Legii nr. 31/1990, actualizată, să schimbe activitatea principală a societății. Astfel, acum va fi ”alte activități recreative și distractive n.c.a.” – cod CAEN 9329, vechiul obiect principal de activitate cu cod CAEN 5610 trecând în secundar.
De asemenea, se renunță la codurile CAEN: 7810 – Activități ale agențiilor de plasare a forței de muncă, cu excepția plasării forței de muncă în străinătate; 7820 – activități de contractare, pe baze temporare a personalului, cu excepția plasării forței de muncă în străinătate; 9312 – Activități ale cluburilor sportive. Deciziile Adrianei Strutinsky au fost luate la sediul social, în 28 ianuarie.
De altfel, și anul trecut în luna august, Adriana Strutinsky a  închis punctele de lucru din Mamaia, din zona Perla/Select și din zona Complex Casino (spațiul comercial 9 DX), şi a schimbat obiectul de activitate al firmei Black Wave Center SRL, urmând a fi „restaurante”, vechiul obiect principal de activitate trecând în secundar.
Amintim că Adriana, fosta soţie a lui Sorin-Gabriel Strutinsky, a decis în luna aprilie 2011, după ce a divorţat de soţul său, cu care are doi copii, să-şi recapete independenţa financiară. Astfel, în data de 21 aprilie 2011 a devenit unic asociat al SC Black Wave Center SRL.
Firma are sediul pe bulevardul Mamaia numărul 283 camera 7, et 1 şi initial a avut ca obiect principal de activitate „activităţi de consultanţă pentru management şi afaceri”.

sursafoto: telegrafonline.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii