Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Zglobiu a solicitat amânarea audierilor de astăzi. Află cum și-a motivat solicitarea

ro

10 Jun, 2014 17:43 1931 Marime text
Adrian Zglobiu, bărbatul care l-a scuipat pe preşedinte, a solicitat amânarea audierilor programate pentru astăzi, 10 iunie. Acesta a motivat că nu are avocată, scrie Adevărul.

Adrian Zglobiu este cercetat pentru tulburarea liniştii publice.

Anchetatorii nu știu ce să mai creadă cu privire la persoana care îl reprezintă pe Adrian Zglobiu. Motivația? Aceasta nu avea la dosar hârtia de reprezentare trimisă de Maria Vasii, avocatul declarat al individului, notează Adevărul. 

Bărbatul a afirmat la ieșirea de la Parchet că va face dezvăluiri cu privire la activitatea preşedintelui Traian Băsescu. „Sunt nişte lucruri vechi pe care o să-i deranjeze foarte mult pe Domnul Băsescu în campania prezidenţială de acuma. Lucruri foarte vechi, foarte vechi şi foarte grele şi foarte grave şi pe care-l deranjează. Legat de Tezaurul de la Tismana în care a fost implicat tatăl meu, legat de alte lucruri foarte grele", a declarat Zglobiu.

Amintim că, în urmă cu o săptămână, magistraţii Tribunalului Constanţa au decis punerea în libertate a lui Adrian Zglobiu, după ce acesta fusese internat la Secţia de Psihiatrie de la Palazu Mare, Zglobiu atacând cu contesteţie decizia iniţială a magistraţilor Judecătoriei Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii