Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Sârbu, cu sacoşa în spate, la Parchet

ro

01 Apr, 2015 14:03 1841 Marime text
Omul de afaceri Adrian Sârbu a fost adus, azi, din arest la Parchetul General. Omul de afaceri şi-a făcut apariţia cu o sacoşă verde în spate, însă nu a vrut să le dezvăluie jurnaliştilor ce a adus cu el, informează romaniatv.net.
 
La întrebarea cum este în arest şi dacă suportă condiţiile, omul de afaceri a răspuns scurt: "Excepţional".

Omul de afaceri Adrian Sârbu a rămas în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile, după ce judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție i-au respins, săptămâna trecută, contestația.

Adrian Sârbu se află în arest preventiv din data de 4 februarie, fiind pus sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la evaziune fiscală (două acte materiale), spălare de bani (două acte materiale) și instigare la delapidare.

Procurorii de la Parchetul General susțin că, la solicitarea lui Adrian Sârbu, inculpații Liliana Șerban, Roxana Dorina Grigoruță, Eugenia Bălan (arestată în altă cauză), Sorin Dinu, Daniela Reghină Cozac (cercetată în stare de libertate), Rodica Crisbășan și Dragoș Chiș, împreună cu Diana Atanasiu și Dragoș Eremia, au folosit o schemă infracțională în scopul sustragerii de la plata taxelor către bugetul de stat, schemă în care au fost interpuse mai multe societăți comerciale, care au derulat operațiuni fictive, în intervalul 2011 — 2014, în relația cu beneficiarii drepturilor de autor derulate de societățile din grupul Mediafax (SC Mediafax Grup SA, SC Mediafax SA, SC Apropo Media SRL).

Sursă foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii