Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Mutu a fost numit astăzi manager general la Dinamo

ro

12 Oct, 2016 12:50 1922 Marime text
Fostul internaţional român Adrian Mutu este, începând de astăzi, noul manager general al FC Dinamo București, a anunțat acționarul majoritar al clubului, Ionuț Negoiță, pentru www.fcdinamo.ro.

„Mă bucur că Adrian Mutu este, de astăzi, alături de noi și sunt convins că experiența sa în fotbalul internațional ne va duce către un nou standard de performanță, atât pe plan intern, cât și european“, a declarat Ionuț Negoiță, imediat după semnarea contractului cu Adrian Mutu. „E o onoare pentru mine că Dinamo mi-a oferit șansa să debutez într-o funcție atât de importantă și îi mulțumesc domnului Negoiță pentru această provocare imensă în cariera mea! Sper să răsplătesc această încredere cu rezultatele pe care le așteaptă toți suporterii dinamoviști", a spus şi Adrian Mutu.

Fostul jucător a marcat pentru Dinamo 29 de goluri în 42 de meciuri, cucerind două trofee cu echipa din Ştefan cel Mare, campionatul şi Cupa României în sezonul 1999 / 2000. La echipa naţională a României Mutu a adunat 35 de goluri și 77 de selecții.

Sursa foto: fcdinamo.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii