Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Despot-„Ne-a marcat pe toţi. E o traumă colectivă”

ro

01 Dec, 2015 22:33 1841 Marime text
 
Până de curând, Adrian Despot nu a vorbit foarte mult despre incendiul din clubul Colectiv. Solistul trupei Vița de Vie se afla în noaptea groazei în local pentru a asculta concertul rock, al trupei Goodbye To Gravity.
 
Adrian a ieșit printre primii din club, dar el s-a întors pentru a încerca să-i scoată şi pe alţii de acolo. A scăpat relativ întreg fizic, dar recunoaşte că a fost foarte marcat de cele întâmplate. Cu toate astea, el nu se simte un erou, chiar dacă a scos din flărări mai mulţi răniţi.
 
„Ne-a marcat pe toţi. E o traumă colectivă. O traumă cu care va trebui să trăim. Va trebui să avem grijă să nu se mai întâmple. Erau oamenii mei, erau viaţa mea, făceau parte din viaţa mea. Am încercat să stau cât mai mult cu copiii mei, asta a fost cea mai bună terapie pentru mine. Mă simt foarte bine în preajma copiilor. După Colectiv s-a născut un alt Adrian Despot, pe care nu am reuşit încă să îl cunosc. Îmi trebuie timp. Pentru mine nu s-a terminat. Am în continuare prieteni în spitale, copii care au fost la concert şi sunt în stare gravă. Nu suport durerea. Simt nevoia să ajut oamenii, să schimb lucrurile pe care pot să le schimb. Cred că fiecare e făcut pentru ceva, eu simt să ajut prin acţiuni umanitare. Foarte mare greutate s-a pus pe umerii mei. Nu sunt un erou, am făcut ce am făcut pentru că acolo se afla familia mea”, a declarat Adrian Despot, pentru Pro TV.
 


Sursa foto: Facebook - Adrian Despot
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii