Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:01 21 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adomniței anunță că se suspendă din toate funcțiile politice

ro

14 May, 2015 22:13 595 Marime text
 
Președintele Consiliului Județean (CJ) Iași, Cristian Adomniței, care este co-președinte al filialei ieșene a Partidului Național Liberal (PNL) și vicepreședinte la nivel național al aceleiași formațiuni, a anunțat în această seară că se va suspenda din toate funcțiile deținute în partid.

El a făcut anunțul prin intermediul unui comunicat de presă la două ore de când magistrații Curții de Apel Iași au decis ca acesta să își petreacă următoarele 30 de zile în arest la domiciliu, decizia fiind irevocabilă. În acest interval de timp, Cristian Adomniței își va putea exercita, de acasă, atribuțiile de președinte al CJ Iași.

„Sunt șocat și dezamăgit de decizia judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Curții de Apel Iași, dar pe care o voi respecta întocmai potrivit regulilor care guvernează statul de drept. Dat fiind caracterul definitiv al deciziei, voi face publice toate documentele care au stat la baza apărărilor mele și care urmează să fie judecate și de opinia publică. Mă voi suspenda din funcțiile politice deținute în cadrul PNL", declară președintele CJ Iași prin intermediul comunicatului de presă.

Ti-a placut articolul?

Comentarii