Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adolescentul din Năvodari care a tâlhărit un minor a fost arestat preventiv

ro

02 Jun, 2015 09:25 1630 Marime text
 
Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat, ieri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul minor M. N., cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.
 
Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut faptul că în după-amiaza zilei de 30 mai 2015, în jurul orelor 17.00, în timp ce persoana vătămată S. R.-G., în vârstă de 12 ani, se afla pe strada Pescăruşului din oraşul Năvodari, având în mână un telefon mobil marca Samsung Galaxy SIII mini pe care îl butona, din lateralul acesteia a venit inculpatul minor M. N. care i-a smuls telefonul mobil, lovind-o peste mână, după care a părăsit zona în fugă, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu în cuantum de 600 lei, recuperat.
 
Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a admis propunerea formulată şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii