Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administratorul unei firme din Bucureşti s-a ales cu dosar penal pentru „folosire de acte nereale faţă de autoritatea vamală”

ro

22 Jan, 2015 09:57 1812 Marime text
Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control împreună cu lucrătorii vamali. Echipa astfel formată a efectuat mai multe controale în zona de competenţă.
 
În urma acestor acţiuni, într-un container sosit în Punctul de Trecere a Frontierei Constanţa Sud (Agigea), din China, poliţiştii au descoperit  6.000 de perechi de papuci din plastic, care nu fuseseră declarate la intrarea în ţară. Marfa sosise pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti.
 
Întreaga cantitate de marfă, cu o valoare de aproximativ 150.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră au întocmit administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean român, în vârstă de 47 ani, domiciliat în Bucureşti, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „folosire de acte nereale faţă de autoritatea vamală”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii