Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, la Conferinţa Ramsar

ro

13 Jul, 2012 21:32 1336 Marime text

ARBDD a participat la cea de-a XI-a reuniune a Conferinţei Părţilor Contractante la Convenţia asupra zonelor umede de importanţă internaţională în special ca habitat al păsărilor acvatice.

Evenimentul a avut loc în perioada 6-13 iulie, la Palatului Parlamentului, Bucureşti, Români. Evenimentul la care au participat delegaţi din peste 160 ţări a avut ca temă „Zonele umede: Cămin şi destinaţie", concentrându-se pe interacţiunea dintre zonele umede şi turism. S-a discutat despre teme precum turismul durabil în zonele umede, zone umede urbane, schimbările climatice, eradicarea sărăciei, evitarea pierderilor de zone umede suplimentare, probleme de energie.

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării a organizat trei standuri de prezentare unde au fost expuse materiale de informare (broşuri, pliante, ghiduri de vizitare, postere etc) şi în cadrul cărora a fost posibilă şi vizionarea de filme privind Delta Dunării şi biodiversitatea RBDD.

 http://www.adevarul.ro/locale/tulcea/Administratia_Rezervatiei_Biosferei_Delta_Dunarii-la_Conferinta_Ramsar_0_736126514.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii