Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administraţia Prezidenţială publică salariile angajaţilor Băsescu – 6.706 lei, consilierii – peste 4.600 lei, preotul Irineu – 642 lei (document)

ro

25 Feb, 2014 21:23 2070 Marime text
Administratia Prezidentiala a publicat lista tuturor angajatilor si a salariilor nete lunare ale acestora, incepand cu presedintele Traian Basescu, a carui indemnizatie este de 6.706 lei, si pana la muncitorii de la Cotroceni.

Purtatorul de cuvant al presedintelui, Bogdan Oprea, a declarat pentru Mediafax ca Administratia Prezidentiala a dorit sa fie prima institutie care raspunde apelului la transparenta initiat de "Ziarul Financiar". Potrivit lui Oprea, Administratia Prezidentiala va publica si toate CV-urile salariatilor cu functii de conducere, in perioada urmatoare.

ZF a scris marti un articol prin care a cerut publicarea de catre fiecare institutie publica a listei de angajati, cu numele, functia, veniturile nete si CV-urile acestora.

Astfel, Administratia Prezidentiala a publicat pe site un tabel cu situatia privind veniturile nete lunare din salarii, la data de 25 februarie 2014.

Sursa: HotNews
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii