Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Administraţia păstorită de Mazăre nu a mişcat nici măcar un deget” Claudiu Palaz promite reabilitarea completă a străzii Traian

ro

19 May, 2012 14:43 1236 Marime text

Claudiu Palaz, candidat la Primăria Constanţa, s-a deplasat, astăzi, pe strada Traian. Iată concluziile acţiunii :

 

 

Am fost pe strada Traian unde am sperat să-l întâlnesc pe Mazăre cu mânecile suflecate, pregătit să gestioneze efectele inundaţiilor de astăzi. L-am căutat aici întrucât strada Traian, la fiecare ploaie torenţială, îşi pune în pericol locuitorii din zonă şi este primul loc unde orice edil responsabil ar fi trebuit să fie prezent, până la soluţionarea situaţiei.

Ca de obicei însă, primarul Mazăre are alte priorităţi. Este greu să se trezească, chiar şi la ora 12.00.

Chiar dacă s-au lansat nenumărate avertismente de către specialişti cu privire la instabilitatea zonei, mai ales în condiţii meteorologice ca cele de astăzi, administraţia păstorită de Mazăre nu a mişcat nici măcar un deget. Se mişcă însă cu talent în ritmuri de dansuri braziliene: “samba si, trabajo no”.

Nu este normal ca locuitorii din zonă să se roage la bunul Dumnezeu ca astfel de ploi torenţiale să fie cât mai rare, de teama faptului că strada pe care locuiesc o va lua la vale cu tot cu blocuri.

Astăzi am fost pe strada Traian cu sufletul strâns de nenorocirea care s-ar putea întâmpla dacă o astfel de ploaie ar dura preţ de câteva zile. Astăzi, îi mulţumim lui Dumnezeu că a oprit aversa şi că zona încă mai rezistă.

Îi asigur pe locuitorii din zonă că una dintre priorităţile mandatului meu este reabilitarea completă a străzii Traian şi redarea sa circulaţiei în municipiul Constanţa. De asemenea, voi verifica condiţiile de dobândire a terenului pe care se construieşte mall-ul care a surpat zona, dar mai ales dacă societatea în cauză s-a achitat de obligaţiile contractuale faţă de Primărie.

Pentru felul cum a ajuns strada Traian dar mai ales pentru teama de fenomene meteorologice extreme cu care trăiesc locuitorii din zonă, principalul vinovat care va răspunde este Mazăre.

Cer pe această cale Enel să se deplaseze de urgenţă în zonă şi să verifice toate branşamentele la reţeaua de energie electrică, întrucât, cel puţin o parte din cablurile de electricitate constituie adevărate pericole pentru trecători “.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii