Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adjunctul IJP Prahova, Adrian Rădulescu, reținut de DNA Ploiești

ro

18 Aug, 2015 07:11 1663 Marime text
 
Adjunctul șefului Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Prahova, Adrian Rădulescu, a fost reținut, azi-noapte, de procurorii DNA Ploiești, după mai mult de 12 ore de audieri, au declarat surse judiciare, potrivit Agerpres.

Potrivit acestora, Rădulescu este acuzat de cercetare abuzivă după ce el ar fi obținut o serie de denunțuri sub presiunea unor amenințări.

Conform surselor citate, Adrian Rădulescu, în calitate de ofițer în cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA) Ploiești, în prezent adjunct al IJP Prahova, și Constantin Ispas, ofițer de poliție cu gradul profesional de comisar șef și șef al Serviciului Județean Anticorupție Prahova din cadrul DGA, au folosit amenințări și promisiuni, pentru a determina trei persoane să formuleze denunțuri la adresa unor ofițeri de poliție de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Prahova, care au instrumentat un dosar penal aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Denunțurile obținute prin amenințările celor doi s-au materializat în constituirea a două dosare penale înregistrate la DNA — Structura Centrală, în cadrul cărora ofițerii DGA Ploiești au fost delegați să efectueze cercetări.

Procurorii DNA Ploiești i-au reținut anterior în același dosar pe șeful Serviciului Județean Anticorupție (SJA) Prahova din cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA), Constantin Ispas, și Emanuel Saghel, ofițer al BCCO Ploiești, au precizat sursele citate.

Cele trei persoane reținute vor fi conduse în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, aflat în municipiul Câmpina.



Sursa: Agerpres
Sursa foto: monitorulab.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii