Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:45 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevarul. Incidentul din Mamaia, în care a fost implicat un elicopter, anchetat. Ce autorități verifică incidentul (video)

ro

02 May, 2018 18:59 3321 Marime text
Trei autorităţi investighează incidentul aerian de la Mamaia, petrecut în timpul minivacanţei de 1 Mai, când un elicopter a aterizat în nordul staţiunii, fiind la un pas să provoace un dezastru, informează Adevarul.ro
 
Incidentul cu elicopterul din Mamaia este anchetat de Centrul de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile (CIAS), de Autoritatea Aeronautică Civilă Română şi de Poliţia Constanţa.
 
În timpul minivacanţei de 1 Mai, în nordul staţiunii, un aparat de zbor aparţinând companiei JT Air a venit la inaugurarea clubului Nuba fiind la un pas să provoace un dezastru. Elicopterul care aducea invitaţi VIP sâmbătă, 28 aprilie, la ora 15.10, a survolat zona la mică înălţime, creând o furtună care a luat panouri pe sus punând în pericol viaţa trecătorilor, apoi a aterizat într-o parcare plină de maşini şi de oameni, făcând un salt care se putea solda cu victime.

Articolul integral poate fi citit pe Adevarul.ro
Sursa foto-video: Facebook
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii