Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSNews.ro Acuzație incredibilă la adresa lui Ponta - „A plagiat chiar şi cârja“

ro

19 Jul, 2015 14:59 2148 Marime text
 
În urmă cu două săptămâni, premierul Victor Ponta s-a întors din Istambul, unde a fost supus unei operații la genunchi, mergând în cârje. Momentul a șocat foarte multă lume, dar sunt și sceptici care susțin că ceea ce a făcut acesta este doar o copie a unui gest realizat în 2012 de fostul premier al Croației, se arată pe PSNews.ro.

Dan Alexe scrie pe pagina sa de facebook că Ponta l-a copiat pe Ivo Sanader, fostul premier din Croația care a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru fapte de corupție. Cu scopul de a stâni compasiune în rândul populației acesta mergea la tribunal în cârjă, spunând că a avut o problemă la genunchi.

”Ponta a plagiat chiar și cârja…
In 2011-2012 am asistat la Zagreb la procesul fostului premier glamour al Croației Ivo Sanader… condamnat apoi la 10 (zece) ani închisoare pentru corupție.

La primele audieri, Sanader venea la tribunal cu o cârjă, pretextând nu știu ce ruptură în genunchi. Presa favorabilă (încă) lui se întindea asupra suferințelor omului Sanader, obligat de odioasa justiție să se supună torturilor tribunalului.

Aiurea, era o tehnică teatrală americană de înmuiere a sufletului gospodinelor. Genunchiul lui Sanader era beton. Cu cârja (štaka) de câte ori am stat de vorbă cu el făcea rotocoale între degete, ca majoretele alea care bat toba la Mardi Gras în New Orleans.

Admiram însă strădania coregrafică cu care Sanader folosea cârja și arăta că suferă. In schimb, când îl vezi pe Ponta cu cârja, descoperi că n-are nici o convingere, Dumnezeule, nici un talent de a mima convingător… ”, a scris Alexe, alături de o fotografie cu fostul premier croat la tribunal, citat de PSNews.ro.
 Dan Alexe este scrtiitor, lingvist, jurnalist şi cineast, fiind vorbitor a 13 limbi străine.

Sursa: PSNews.ro; Facebook.com/dan.alexe
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii