Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzați în cazul incendiului din Colectiv Inspectorul ISU, Antonina Radu, arestat preventiv

ro

14 Nov, 2015 18:17 1487 Marime text
 
Curtea Militară de Apel București a admis astăzi o contestație a DNA și a decis arestarea preventivă a Antoninei Radu, inspector ISU, pusă sub acuzare în cazul incendiului de la club Colectiv.
 
Hotărârea a fost luată în urma contestației depusă în acest caz de DNA, după ce anterior Tribunalul Militar București hotărâse ca Antonina Radu să stea în arest la domiciliu.
 
În același timp, Curtea Militară de Apel a decis ca și celălalt inspector ISU, George Matei, acuzat în același dosar, să rămână în arest preventiv.
 
Vă reamintim, că judecătorii de la Tribunalul Militar București au decis pe 10 noiembrie arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui George Matei, inspector în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București, și au respins cererea DNA de arestare preventivă a celui de-al doilea inspector, Antonina Radu, hotărând ca ea să fie cercetată în arest la domiciliu. Ambii angajați ISU, cu gradul de căpitan, sunt acuzați de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.



Sursa foto: luju.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii