Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzat de furt din hotel

ro

28 Aug, 2013 13:02 2182 Marime text
Poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia, au fost sesizaţi de către un turist, cazat într-un hotel din zona de nord a staţiunii, cu privire la faptul că, în cursul nopţii, persoane necunoscute au pătruns în camera lăsată neasigurată, sustrăgând suma de 1.300 lei ce se afla  într-o poşetă.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a observat un bărbat care avea asupra sa un rucsac şi se îndrepta grăbit spre ieşirea din hotel.
Persoana în cauză a fost interpelată în vederea legitimării, moment în care a fugit spre plajă pentru a scăpa. Acesta a fost urmărit şi imobilizat de către poliţişti, fiind identificat în persoana lui C. Viorel, de 32 ani, din Turnu Măgurele. Asupra sa au fost găsite o pereche de mănuşi, un spray iritant lacrimogen, 2 telefoane mobile de ultimă generaţie, 3 inele de damă, 2 lănţişoare şi 2 brăţări, toate din material de culoare galbenă, suma de 500 euro şi 8.000 lei, bunuri a căror provenienţă, cel în cauză, nu a putut-o justifica. În timp ce se efectua cercetarea la faţa locului, un alt turist, cazat în acelaşi hotel a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că, în cursul nopţii i-a fost sustrasă din cameră suma de 700 lei. Suspectul a fost condus la sediul Biroului de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând a fi făcute propuneri legale prin unitatea de parchet competentă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii