Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actriţa Tiffani Thiessen a devenit din nou mamă

ro

04 Jul, 2015 16:50 2599 Marime text
Actriţa Tiffani Thiessen a devenit din nou mamă. Ea a născut, la 1 iulie, un băieţel, care a primit numele Holt Fisher Smith, potrivit contactmusic.com. Bebeluşul este al doilea copil al actriţei Tiffani Thiessen, în vârstă de 41 de ani, cu soţul ei, actorul Brady Smith, în vârstă de 43 de ani. Cuplul mai are o fetiţă, Harper Renn, în vârstă de 5 ani.
cei doi s-au căsătorit în oraşul Montecito din statul California în 2005, după ce s-au cunoscut cu ocazia unei întâlniri "aranjate" de un vechi prieten al actriţei.
Tiffani Thiessen s-a remarcat în serialul de televiziune "Salvaţi de clopoţel" şi a devenit celebră graţie rolului Valerie Malone din serialul "Beverly Hills, 90210". Totodată, în perioada 2009-2014, aceasta a jucat în serialul "Hoţul fermecător/ White Collar". În acest an, Tiffani a devenit vedeta propriului reality show, intitulat "Dinner at Tiffani’s" şi difuzat la televiziunea americană Cooking Channel. Soţul acesteia, actorul Brady Smith, este cunoscut pentru rolurile interpretate în serialele "Farmece/ Charmed", "CSI: Miami" şi "Minţi criminale/ Criminal Minds".
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii