Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actori de la Hollywood filmează astăzi în zona Peninsulară a Constanței (galerie foto)

ro

21 Jun, 2019 16:41 3373 Marime text
Actori de la Hollywood au transformat astăzi zona peninsulară a Constanței în platou de filmare pentru serialul „Impulse”, o dramă science fiction care rulează deja pe marile ecrane din toată lumea.

Scenele filmate astăzi, pe strada Arhiepiscopiei, sunt parte dintr-un episod al serialului în care apar actori români și americani.

Acțiunea este plasata undeva în anul 1989 iar personajul principal, care a trecut prin situații tensionate, descoperă că are puteri speciale și se teleportează în diverse locuri din lume. Serialul se filmează în mai multe locuri de pe glob, iar Constanța a fost aleasă pentru frumusețea centrului istoric.
 
Circulația autovehiculelor este restricționată până la ora 23:00, pe strada Arhiepiscopiei, între strada 9 Mai și bulevardul Regina Elisabeta.

Traficul rutier va fi redirecționat către strada 9 Mai - strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 – strada Marcus Aurelius – strada Dr. Aristide Karatzali – strada Mircea cel Bătrân.

„Rugăm conducătorii auto să reducă viteza de circulație când se apropie de această zonă și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere”, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.


Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii