Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitatea APM Constanţa

ro

06 Dec, 2010 14:38 962 Marime text

Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a desfăşurat în săptămâna 29 noiembrie - 3 decembrie mai multe activităţi.

Compartimentul Proiecte, Relaţii Publice( C.P .R.P.) s-a ocupat de informarea publică directă, de informarea presei şi de corespondenţa pentru scrisori şi petiţii. Pentru Programul Casa Verde au fost înregistrate cinci cereri de finanţare nerambursabilă referitoare la "Programul privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenrabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire". De la începutul perioadei de depunere până în prezent au fost înregistrate 399 de cereri de finanţare nerambursabilă şi au fost semnate două contracte.

În cadrul Compartimentelor Evaluare lmpact( C.E.l.) şi Evaluarea Adecvată(C.E.A.) s-au eliberat 58 acte de reglementare şi 30 de consultaţii tehnice.

Compartimentul Arii Protejate (C.A.P.) a asigurat permanent corespondenţa pentru solicitările scrise cu privire la ariile naturale protejate de interes naţional şi din Reţeaua Ecologică Natura 2000. S-au analizat documentaţii din diferitele etape ale procedurii de evaluare adecvată. S-a realizat verificarea stadiului de conservare a ariilor naturale protejate: Pădurea Dumbrăveni şi Pădurea Fântâniţa Murfatlar. S-a participat la seminarul cu tema ,, Rezultate obţinute în procesul de constituirea Reţelei Ecologice Natura 2000 în România".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii