Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Urmărire ca în filme pe bulevardul 1 Decembrie din Constanţa. Şofer, depistat la volan sub influenţa halucinogenelor

ro

05 Jun, 2018 09:53 2667 Marime text
Luni, 4 iunie a.c., mai mulţi şoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi de agenţii de la Rutieră încălcând legea.

Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Cobadin, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Toamnei, din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat,  în vârstă de 34 de ani, din localitatea Ciobanu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Vadului, din localitatea Hârșova, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Totodată, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție au identificat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe strada Egretei, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Bărbații în cauză au fost conduși la spital pentru a li se preleva probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat,  în vârstă de 29 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că pe numele persoanei în cauză există un mandat de aducere emis de IPJ Cluj, bărbatul fiind predat polițiștilor Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța.
 
De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Ostrov, județul Tulcea, care a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie, din municipiul Constanța, având permisul de conducere suspendat și fiind sub influența substanțelor psihoactive. Polițiștii rutieri l-au urmărit pe conducătorul autoturismului, cu semnalele acustice si luminoase în funcțiune, acesta trecând pe culoarea roșie a semaforului și intrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar, în aceeași direcție de mers.
Bărbatul în cauză au fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
Polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din oraș Cernavodă, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Călărași, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
    
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii