Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Şoferii constănţeni s-au ales cu dosare penale în acest weekend. Ce nereguli au descoperit poliţiştii

ro

13 Nov, 2017 09:36 1795 Marime text
În cursul acestui weekend, mai mulţi şoferi s-au ales cu dosar penal după ce au fost depistaţi conducând fără a poseda permis de conducere sau cu alcoolemie în aerul expirat.

Astfel, la data de 11 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 43 de ani, din orașul Năvodari, care a condus un autoturism, pe strada Sănătății din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
Tot sâmbătă, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 30 de ani, din localitatea Cogealac, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Ferdinand din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
În cursul zilei de 11 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un bărbat, de 62 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Victoriei din Cernavodă, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
Sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având permisul de conducere anulat.
Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
La data de 11 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Hârșova au depistat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Viilor din localitatea Ciobanu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În aceeaşi zi, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Oltina au depistat un minor, de 16 ani, care a condus un moped, pe strada Portului din localitatea Oltina, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 12 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, de 26 de ani, din municipiul Medgidia, care a condus un autoturism, pe DN 38, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
Tot duminică, polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, de 48 de ani, din localitatea Limanu, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DC 5, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
Tot ieri, polițiștii din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au depistat un bărbat, de 42 de ani, din localitatea Crângu, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 3, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
În cauze au fost întocmite dosare penale.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii