Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră. Şoferi constănţeni, băuţi la volan. Poliţiştii au întocmit dosar penal

ro

06 Feb, 2018 10:35 1169 Marime text

Doi şoferi constănţeni care s-au urcat băuţi la volan s-au ales cu dosar penal.

Astfel, în cursul zilei de ieri, 5 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, care a condus un autoturism pe strada Sănătății, din oraș Ovidiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio catregorie de autovehicule.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe tânărul în cauză, pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 6 februarie  a.c., va fi prezentat Jedecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Astăzi, 6 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, care a condus un autoturism pe strada 22 decembrie 1989, din localitatea Lumina, fiind sub influența băuturilor alcoolice, acesta refuzând să fie testat cu aparatul alcooltest.
     
Polițiștii au condus persoana în cauză la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii