Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Șoferi băuți și fără permis, depistați în trafic. Bărbații s-au ales cu dosare penale

ro

09 Feb, 2019 16:17 1678 Marime text
Mai mulți șoferi băuți și fără permis de conducere s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați în trafic.
 
La data de 8 februarie, în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul 1 Mai, având suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru perioada în curs.
 
La data de 8 februarie, în jurul orei 18, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Mangalia, care conducea pe DN 39 un moped fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, acesta având o alcoolemie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, însă bărbatul a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice.
 
La data de 8 februarie, în jurul orei 18.10, patrula de siguranță publică formată din polițiști din cadrul Secției 5 și jandarmi din cadrul GMJ au depistat un bărbat în vârstă de 36 de ani, care a condus un autoturism pe strada Liliacului aflându-se sub influența băururilor alcoolice, rezultatul în aparatul etilotest fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În data de 9 februarie, în jurul orei 1.45, polițiștii din cadrul Postului de poliție Lumina au depistat un tânăr în vârstă de 26 de ani, din sat Culmea, oraș Ovidiu, în timp ce conducea fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Totodată, persoana în cauză a refuzat să fie testată cu aparatul etilotest și să se supună prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În data de 9 februarie, în jurul orei 4.30, polițiștii din cadrul Secției 2 au depistat un tânăr în vârstă de 18 ani în timp ce conducea pe strada Semănătorului, acesta neavând permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
 
În data de 9 februarie, în jurul orei 7.40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un conducător auto în vârstă de 39 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul în cauză a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii