Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Polițiștii constănțeni au întocmit mai multe dosare penale șoferilor depistați cu nereguli

ro

26 Oct, 2017 09:13 2289 Marime text
În cursul zilei de ieri, polițiștii constănțeni au întocmit mai multe dosare penale șoferilor depistați cu nereguli în trafic.

La data de 25 octombrie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, de 60 de ani, din municipiul Mangalia, care a condus un autoturism, pe strada General Vartejanu din localitate, având reținut permisul de conducere.
         
Tot ieri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 68 de ani, din localitatea Băneasa, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Trandafirilor din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital, pentru a i se preleva probe biologice.
         
Un caz asemănător s-a petrecut în municipiului Medgidia. Polițiștii au depistat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Silozului din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la spital, pentru a i se preleva probe biologice.
 
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat o femeie, de 49 de ani, din municipiul Mangalia, care a condus o autoutilitară, pe strada Rozelor din localitate, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii