Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Poliţiştii constănţeni au întocmit mai multe dosare penale. Ce au descoperit aceştia în trafic

ro

16 Oct, 2017 10:40 1392 Marime text

În cursul zilei de ieri, poliţiştii constănţeni au descoperit mai multe nereguli pe străzile din judeţ.

Astfel, la data de 15 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat de 26 de ani, care a condus un moped neînmatriculat, pe DN 22, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
         
În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat de 31 de ani, care a condus un autoturism pe DN 22,  fiind sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii constănțeni l-au condus pe șofer la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Tot ieri, polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un minor de 17 ani, care a condus un autoturism  pe DJ 226, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat de 29 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 226,  fiind sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii constănțeni l-au condus pe șofer la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Un alt caz a fost depistat la Cogealac. Polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat de 31 de ani, care a condus un autoturism  pe DJ 226, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Tot ieri, polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un tînăr de 28 de ani, care a condus un autoturism neînmatriculat pe DJ 226.
 
În toate cauzele, au fost întocmite dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii