Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:40 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră. Nereguli depistate în traficul constanţean. Poliţiştii au întocmit dosare penale

ro

12 Dec, 2017 11:20 1911 Marime text
Mai mulţi şoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi fără permis sau sub influenţa băuturilor alcoolice.   
 
Astfel, la data de 11 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat o tânără, de 20 de ani, din localitatea Dumbrăveni, judeţul Constanţa, care a condus un autoturism, pe şoseaua Constanţei din Mangalia, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cursul zilei de luni, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr, de 26 de ani, din Mangalia, care a condus un autoturism, pe strada 1 Mai din Mangalia, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Tot luni, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 33 de ani, din Constanţa, care a condus un autoturism, pe strada Soveja din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
La data de 12 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au depistat un tânăr, de 21 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța,care a condus un autoturism, pe strada Venus din localitatea Ciocârlia, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii